Miten saat digitaalisen bisneksesi toimimaan – lataa itsellesi opas ja työkalut!

Vuosien varrella olen auttanut lukuisia yksityisiä yrityksiä, pörssiyhtiöitä ja julkista hallintoa parantamaan toimintaansa tietotekniikan avulla. Tuloksena on ollut eräitä ensimmäisiä Suomessa toteutettuja digitaalisia bisneksiä jo 1990-luvulla. Avainkysymyksiä on kaikissa toteutuksissa aina kaksi: miten saan organisaation toimimaan täysin uudella tavalla digitaalisessa toimintamallissa ja mitä toimivuus edellyttää tietoteknisiltä ratkaisuilta.

Kokemuksistani olen kirjoittanut kaksi kirjaa ja laatinut vapaasti käytettäviksi kirjoissani ja tietysti strategiatyössä ja toimeenpanoissa kuvattuja työkaluja niin suomeksi kuin englanniksikin. Voit perehtyä näihin tällä sivustolla.

Toinen kirjani “IT ja parempi bisnes” on saatavilla tältä sivulta vapaasti ladattavana e-kirjana joko EPUB-muodossa (sopii luettavaksi jopa selaimilla) ja MOBI-muodossa, jota käyttää Amazonin Kindle ja jotkin muutkin e-kirjojen lukusovellukset tunnistavat muodon.

Linkit strategiatyössä ja toimeenpanoissa tarvittavien työkalujeni latauksiin löydät tältä sivulta.

Jätä vastaus

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on yhden kommenttisi hyväksynyt.