Kybermaanantai tulee Suomeen – kaikki nettikaupat mukaan!

Viime vuoden (2014) alussa julkaisin toistaiseksi viimeisen bisnestä ja tietotekniikkaa yhdistävän juttuni näillä sivuilla – Kybermaanantai Suomeen – ainakin ensi vuodeksi!.

Innoitus juttuun lähti siitä, että Yhdysvaltojen kiitospäivän ja “Mustan perjantain” jälkeinen maanantai on paisunut valtavaksi monta edeltävää markkinointiviikkoa kestäväksi nettikauppojen hulabalooksi. Viime vuonna Kybermaanantaina myytiin esimerkiksi vaatteita enemmän kuin perinteisenä joulualusviikkojen alekauden avaavana Mustana perjantaina. Nykyisin Cyber Monday aloittaa myös kyberviikon, jonka aikana nettikauppojen edulliset tarjoukset jatkuvat. Pientä vinkkiä tämän tapahtuman koosta ja luonteesta saa esimerkiksi organisoijien Cyber Monday (USA) nettisivut. Tuon sivuston lisäksi useat suuret nettikauppiaat kuten Amazonin Cyber Monday 2015 esittelysivut mainostavat jo Kybermaanantain tarjouksiaan.

Tänä aamuna ilostuin suuresti, kun sain sivujeni lukijalta Olli Savolaiselta tuohon yllä mainittuun juttuuni kommentin, että kybermaanantai tulee tämän vuoden lopulla todellakin myös Suomeen! Todella hartaasti toivon, että lukuisat suomalaiset ja suomeksi toimivat nettikaupat osallistuvat tuohon markkinointitempaukseen ja siitä kasvaa vähitellen yksi Suomen merkittävimmistä kaupan aletapahtumista.

Tämä on talousahdistuksen jatkuessa aivan loistava uutinen, jollaisia tarvittaisiin tukuttain lisää. Olen nöyrän kiitollinen, jos omalta osaltani olen edes vähän voinut edistää tämän tapahtuman syntyä 🙂

Kybermaanantain nettisivut eivät vielä ole auki, mutta sähköpostiosoitteesta info@cybermonday.fi saat lisätietoja Suomen kybermaanantaista.

1 kommentti Kybermaanantai tulee Suomeen – kaikki nettikaupat mukaan!

Jätä vastaus

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on yhden kommenttisi hyväksynyt.